Vitaliteit in organisaties

Leiderschap, Change, Duurzaamheid

Structuur volgt Strategie

Van verzuimreductie naar duurzame inzetbaarheid

mensen en organisaties nog vitaler maken om nog beter te presteren – Vital to Perform

Vitaliteit in organisaties

Het belang van vitaliteit in organisaties

Merkt u dat in uw organisatie de prestaties achterblijven bij uw verwachtingen? Werkt uw personeel hard, maar lijkt het niet te lukken om targets te halen? Neem dan vandaag nog contact op met Vital 2 Perform. We hebben namelijk een programma ontwikkeld waarmee u er voor kunt zorgen dat u wel dat bereikt wat u wilt bereiken. Dat uw mensen vitaler zijn op de werkvloer en dat u een positieve energie voelt. Ons bedrijf is opgericht met als doel het beste te halen uit mensen, teams en organisaties. We denken dat het belangrijk is voor een bedrijf als er individueel versterkt en onderling beter afgestemd wordt. Hierdoor worden de prestaties van medewerkers en organisaties sterk verbeterd.

Vitaliteit voor organisaties

In ons plan voor het verbeteren van de structuur bij uw organisatie gaat het om drie kernwaarden. Structuur, Strategie en Soul. Deze drie kernwaarden zijn ook weer kort samen te vatten. Strategie staat voor visie, missie en doelstellingen, Structuur voor processen, systemen en taken, terwijl Soul draait om cultuur, teams en medewerkers. Als bij een organisatie deze kernwaarden op elkaar zijn afgestemd, dan gaat het bij dit bedrijf meteen een stuk beter draaien. We hebben hier een programma voor ontwikkeld, dat bij veel bedrijven al voor een positieve verandering heeft gezorgd.

Meer weten over vitaliteit in organisaties?

Als uw bedrijf vitaal in organisaties is, dan kunt u er op rekenen dat uw prestaties verbeteren. Niet onbelangrijk, uw personeel zit beter in hun vel en zal zodoende nog harder zijn best doen om alles voor u uit de kast te halen. Wij vinden Avontuur, Wijsheid en Verbinden heel belangrijk. Dit leidt eigenlijk vanzelf dan weer tot Change, Duurzaamheid en Leiderschap. We vertellen u hier graag meer over. U kunt dan ook altijd contact met ons opnemen als u hier meer over wilt weten. We staan altijd klaar om al uw vragen voor u te beantwoorden, of om een afspraak met u te maken om met uw personeel aan de slag te gaan.

Lees meer

Contact

Neem contact met ons op door het invullen van onderstaand contactformulier.

Simon Peijnenborgh

Simon Peijnenborgh

Vital 2 Perform Oprichter
Ruben Peijnenborgh

Ruben Peijnenborgh

Mede-oprichter
Saskia van Heijningen

Saskia van Heijningen

Partner
Ilse Vooren

Ilse Vooren

Partner

Wat we doen

Lees meer over wat we doen en bekijk ‘onze oplossingen’. We hebben ook diverse ‘case studies’ op de website staan. En bij ‘onze aanpak’ beschrijven we onze werkwijze.

  • Case studies

    We hebben onze innovatieve diensten aangeboden aan Nederlandse en Engelse klanten in diverse bedrijfstakken en hen geholpen hun performance te verbeteren.

  • Onze aanpak

    We beginnen altijd met een intake, daarna volgt onderzoek en analyse, dan Quick Wins en Big Wins en tot slot volgt de Evaluatie en 1-meting.

Het laatste nieuws

Workshop Stress Preventie

Hoge werkdruk, organisatorische veranderingen, taakonduidelijkheid en…

EnergyCheck nu ook beschikbaar in Engelstalige versie

De EnergyCheck is nu ook beschikbaar in het Engels. Met de…