Verzuimmanagement

Leiderschap, Change, Duurzaamheid

Structuur volgt Strategie

Van verzuimreductie naar duurzame inzetbaarheid

mensen en organisaties nog vitaler maken om nog beter te presteren – Vital to Perform

Verzuimmanagement

Het belang van goed verzuimmanagement

Verzuim is een van de grootste problemen waar elk bedrijf mee te maken heeft. Als uw mensen niet goed in hun vel zitten op uw werkvloer, dan zult u merken dat het verzuim bij uw bedrijf ook meteen hoger wordt. Het is dan ook belangrijk dat uw mensen met plezier naar hun werk gaan. Met andere woorden, dat er sprake is van een grote mate van vitaliteit op de werkvloer! Wij helpen u graag met het bereiken van dit doel. Vital 2 Perform heeft een programma ontwikkeld dat gericht is op een goed verzuimmanagement. Als u ons mee laat denken over de vitaliteit binnen uw organisatie, dan zult u merken dat de prestaties van uw organisatie sterk omhoog gaan.

Verzuimmanagement in organisaties

Bent u op zoek naar verzuimmanagement op maat? Dan bent u bij Vital 2 Perform aan het juiste adres. Wij helpen u om een weerbare en wendbare organisatie te krijgen. Deze organisaties zijn in het voordeel, doordat ze gekenmerkt worden door een sterk aanpassingsvermogen, alsmede een laag ziekteverzuim. Het is voor elke organisatie van vitaal belang om ook weerbaar en wendbaar te worden. Zo zorgt u ervoor dat uw bedrijf een goede continuiteit heeft en dat deze door kan blijven groeien. Wij hebben een aanpak waarbij uw bedrijf de stap maakt van verzuimreductie naar duurzame inzetbaarheid.

Verzuimmanagement op maat

Als het aankomt op het verbeteren van verzuimmanagement in organisaties, dan raden wij u aan hiervoor eens te komen kijken bij Vital 2 Perform. Wij zetten samen met u een effectief verandertraject in waarmee u ervoor zorgt dat uw bedrijf vitaal de toekomst tegemoet kan zien. Neem dan ook eens contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij voor u klaar hebben staan. We maken graag een afspraak met u om ook bij uw bedrijf positieve veranderingen in gang te zetten.

Lees meer

Contact

Neem contact met ons op door het invullen van onderstaand contactformulier.

Simon Peijnenborgh

Simon Peijnenborgh

Vital 2 Perform Oprichter
Ruben Peijnenborgh

Ruben Peijnenborgh

Mede-oprichter
Saskia van Heijningen

Saskia van Heijningen

Partner
Ilse Vooren

Ilse Vooren

Partner

Wat we doen

Lees meer over wat we doen en bekijk ‘onze oplossingen’. We hebben ook diverse ‘case studies’ op de website staan. En bij ‘onze aanpak’ beschrijven we onze werkwijze.

  • Case studies

    We hebben onze innovatieve diensten aangeboden aan Nederlandse en Engelse klanten in diverse bedrijfstakken en hen geholpen hun performance te verbeteren.

  • Onze aanpak

    We beginnen altijd met een intake, daarna volgt onderzoek en analyse, dan Quick Wins en Big Wins en tot slot volgt de Evaluatie en 1-meting.

Het laatste nieuws

Workshop Stress Preventie

Hoge werkdruk, organisatorische veranderingen, taakonduidelijkheid en…

EnergyCheck nu ook beschikbaar in Engelstalige versie

De EnergyCheck is nu ook beschikbaar in het Engels. Met de…