Verzuimreductie

Leiderschap, Change, Duurzaamheid

Structuur volgt Strategie

Van verzuimreductie naar duurzame inzetbaarheid

mensen en organisaties nog vitaler maken om nog beter te presteren – Vital to Perform

Verzuimreductie

Verzuimreductie binnen uw organisatie

Bedrijven hebben in meerdere of mindere mate altijd wel te maken met verzuim. Personeel dat ziek is en dan ook langere tijd wegblijft is echter een enorme last voor een bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat u ervoor zorgt dat het verzuim binnen uw bedrijf zo minimaal mogelijk is. Op het gebied van verzuimreductie bent u bij Vital 2 Perform aan het juiste adres. We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw bedrijf zo vitaal mogelijk is, zodat uw mensen zich ook vitaal kunnen voelen. U zult dan merken dat uw mensen veel minder snel ziek zullen worden en in geval van ziekte ook minder lang weg zullen blijven.

Verzuimreductie in organisaties

Vital 2 Perform heeft een programma ontwikkeld ter ondersteuning van de verzuimreductie. Verzuim is een probleem voor veel organisaties, dat ook steeds meer toeneemt. Mensen ondervinden last van het feit dat er in de huidige maatschappij steeds meer van ze gevraagd wordt, dat er bijvoorbeeld via social media steeds meer van ze verlangd wordt dat ze altijd bereikbaar zijn. Het is dan van groot belang dat u er binnen uw organisatie voor zorgt dat uw mensen zoveel mogelijk worden gestimuleerd en gesteund, zodat ze zich binnen uw bedrijf happy kunnen voelen. Personeel dat vitaal is zal nog harder werken en nog beter hun best doen voor uw bedrijf, wat het bedrijfsresultaat alleen maar ten goede komt.

Verzuimreductie op maat

Voor verzuimreductie op maat kunt u gewoon even contact opnemen met Vital 2 Perform. We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen op de overige pagina’s van onze website, waar we een grote hoeveelheid informatie voor u klaar hebben staan. Ons bedrijf is erop gericht om u te helpen een einde te maken aan een teveel aan verzuim. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We staan altijd klaar om uw van antwoorden, alsmede het beste advies, te voorzien.

Lees meer

Contact

Neem contact met ons op door het invullen van onderstaand contactformulier.

Simon Peijnenborgh

Simon Peijnenborgh

Vital 2 Perform Oprichter
Ruben Peijnenborgh

Ruben Peijnenborgh

Mede-oprichter
Saskia van Heijningen

Saskia van Heijningen

Partner
Ilse Vooren

Ilse Vooren

Partner

Wat we doen

Lees meer over wat we doen en bekijk ‘onze oplossingen’. We hebben ook diverse ‘case studies’ op de website staan. En bij ‘onze aanpak’ beschrijven we onze werkwijze.

  • Case studies

    We hebben onze innovatieve diensten aangeboden aan Nederlandse en Engelse klanten in diverse bedrijfstakken en hen geholpen hun performance te verbeteren.

  • Onze aanpak

    We beginnen altijd met een intake, daarna volgt onderzoek en analyse, dan Quick Wins en Big Wins en tot slot volgt de Evaluatie en 1-meting.

Het laatste nieuws

Workshop Stress Preventie

Hoge werkdruk, organisatorische veranderingen, taakonduidelijkheid en…

EnergyCheck nu ook beschikbaar in Engelstalige versie

De EnergyCheck is nu ook beschikbaar in het Engels. Met de…