Verzuimtraining

Leiderschap, Change, Duurzaamheid

Structuur volgt Strategie

Van verzuimreductie naar duurzame inzetbaarheid

mensen en organisaties nog vitaler maken om nog beter te presteren – Vital to Perform

Verzuimtraining

Een verzuimtraining voor uw organisatie

Merkt u dat bij uw bedrijf het verzuim steeds groter begint te worden? Dat is een probleem waar veel bedrijven mee te maken hebben. Het is nu eenmaal zo dat er binnen een organisatie steeds meer van mensen wordt gevraagd. Tegenwoordig moet iedereen altijd maar beschikbaar zijn en worden er lange dagen gemaakt. De eisen die er aan mensen worden gesteld worden almaar hoger en hoger en niet iedereen kan hier even goed mee omgaan. Het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat uw personeel vitaal is, zodat zij wel altijd in perfecte conditie blijven. Vitaal personeel zorgt er namelijk voor dat uw bedrijf steeds betere resultaten behaalt. Vital 2 Perform heeft een verzuimtraining waarmee uw medewerkers minder zullen verzuimen.

Verzuimtraining in organisaties

Als het om verzuim gaat, dan is er vaak een verandertraject nodig. Dit is het best te omschrijven als “Van verzuimreductie naar duurzame inzetbaarheid”. Het werk verandert in een hoog tempo, het is dan belangrijk om daar als organisatie ook op in te spelen. Als u ervoor zorgt dat uw organisatie weerbaar en wendbaar is, dan merkt u dat u in het voordeel bent. Een kenmerk van een dergelijke organisatie is dat deze een sterk aanpassingsvermogen en een laag ziekteverzuim heeft. Wij helpen u om uw organisatie te laten investeren in gezondheid, kennis en betrokkenheid, zodat werkgevers en werknemers samen op weg kunnen in de richting van een duurzame inzetbaarheid.

Meer weten over onze verzuimtraining op maat?

Als wij verzuimtraining in organisaties geven, dan levert dit altijd positieve resultaten op. U zult zien dat met het traject dat wij ontwikkeld hebben het verzuim binnen een organisatie afneemt, wat dan weer als direct gevolg heeft dat de resultaten binnen uw organisatie omhoog gaan. Als u hier meer over wilt weten, dan kunt u altijd even contact opnemen met ons. We gaan graag met u om tafel zitten om onze mogelijkheden met u door te spreken.

Lees meer

Contact

Neem contact met ons op door het invullen van onderstaand contactformulier.

  Simon Peijnenborgh

  Simon Peijnenborgh

  Vital 2 Perform Oprichter
  Ruben Peijnenborgh

  Ruben Peijnenborgh

  Mede-oprichter
  Saskia van Heijningen

  Saskia van Heijningen

  Partner
  Ilse Vooren

  Ilse Vooren

  Partner

  Wat we doen

  Lees meer over wat we doen en bekijk ‘onze oplossingen’. We hebben ook diverse ‘case studies’ op de website staan. En bij ‘onze aanpak’ beschrijven we onze werkwijze.

  • Case studies

   We hebben onze innovatieve diensten aangeboden aan Nederlandse en Engelse klanten in diverse bedrijfstakken en hen geholpen hun performance te verbeteren.

  • Onze aanpak

   We beginnen altijd met een intake, daarna volgt onderzoek en analyse, dan Quick Wins en Big Wins en tot slot volgt de Evaluatie en 1-meting.

  Het laatste nieuws

  Workshop Stress Preventie

  Hoge werkdruk, organisatorische veranderingen, taakonduidelijkheid en…

  EnergyCheck nu ook beschikbaar in Engelstalige versie

  De EnergyCheck is nu ook beschikbaar in het Engels. Met de…