Vitaal leiderschap

Leiderschap, Change, Duurzaamheid

Structuur volgt Strategie

Van verzuimreductie naar duurzame inzetbaarheid

mensen en organisaties nog vitaler maken om nog beter te presteren – Vital to Perform

Vitaal leiderschap

Het belang van vitaal leiderschap

Bent u op zoek naar een effectievere manier om uw organisatie te kunnen leiden? Dan bent u nu op het juiste adres aangekomen. Bij Vital 2 Perform hebben we namelijk een programma ontwikkeld waarmee u ervoor kunt zorgen dat uw personeel vitaler wordt in hun werk. Op het gebied van vitaal leiderschap hebben wij veel ervaring, we hebben al heel wat organisaties geholpen om beter te kunnen werken. Vitaal personeel is belangrijk om de doelen van uw organisatie beter te kunnen verwezenlijken. Vandaar ook dat wij u aanraden om hierover eens contact met ons op te nemen als u er meer over wilt weten.

Vitaal leiderschap in organisaties

Voor vitaal leiderschap op maat kunt u altijd terecht bij Vital 2 Perform. Ons bedrijf is opgericht met als missie om het beste uit mensen, teams en organisaties te halen. Het is van vitaal belang om altijd zo goed mogelijk te presteren. Om dit te kunnen bereiken is het dan weer belangrijk om vitaliteit binnen uw bedrijf te hebben. Met ons programma en workshops worden patronen doorbroken en kunt u altijd de beste resultaten bereiken. Als de strategie, structuur en soul van een bedrijf beter op elkaar worden afgestemd, dan worden zowel vitaliteit als resultaten in sterke mate verhoogd.

Meer weten over vitaal leiderschap op maat?

Als u interesse heeft in vitaal leiderschap in organisaties, dan raden wij u aan om hierover gewoon eens contact met ons op te nemen. We vertellen u graag meer over ons programma en workshops, maar ook over hoe wij u kunnen helpen met vitaal leiderschap. U zult dan merken dat alles bij uw bedrijf meteen een stuk beter gaat draaien. Het is onze missie om mensen en organisaties nog vitaler te maken, zodat de prestaties sterk omhoog gaan. We gaan hier graag ook met u en uw mensen mee aan de slag!

Lees meer

Contact

Neem contact met ons op door het invullen van onderstaand contactformulier.

Simon Peijnenborgh

Simon Peijnenborgh

Vital 2 Perform Oprichter
Ruben Peijnenborgh

Ruben Peijnenborgh

Mede-oprichter
Saskia van Heijningen

Saskia van Heijningen

Partner
Ilse Vooren

Ilse Vooren

Partner

Wat we doen

Lees meer over wat we doen en bekijk ‘onze oplossingen’. We hebben ook diverse ‘case studies’ op de website staan. En bij ‘onze aanpak’ beschrijven we onze werkwijze.

  • Case studies

    We hebben onze innovatieve diensten aangeboden aan Nederlandse en Engelse klanten in diverse bedrijfstakken en hen geholpen hun performance te verbeteren.

  • Onze aanpak

    We beginnen altijd met een intake, daarna volgt onderzoek en analyse, dan Quick Wins en Big Wins en tot slot volgt de Evaluatie en 1-meting.

Het laatste nieuws

Workshop Stress Preventie

Hoge werkdruk, organisatorische veranderingen, taakonduidelijkheid en…

EnergyCheck nu ook beschikbaar in Engelstalige versie

De EnergyCheck is nu ook beschikbaar in het Engels. Met de…