Vitaliteit op de werkvloer

Leiderschap, Change, Duurzaamheid

Structuur volgt Strategie

Van verzuimreductie naar duurzame inzetbaarheid

mensen en organisaties nog vitaler maken om nog beter te presteren – Vital to Perform

Vitaliteit op de werkvloer

Meer vitaliteit op de werkvloer

Het is voor een bedrijf goed om meer vitaliteit op de werkvloer te hebben. Met meer vitaliteit zult u namelijk zien dat uw medewerkers beter in hun vel zitten, wat dan weer als gevolg heeft dat er minder verzuim is en dat uw bedrijf betere resultaten behaalt. Daar komt bij… U wilt toch ook het beste voor uw mensen? Bij Vital 2 Perform hebben we een methode ontwikkeld waarmee we ervoor willen zorgen dat uw bedrijf ook weer vitaal wordt. Onze visie is om uw personeel individueel te versterken en onderling beter af te stemmen op elkaar, waarbij Strategie, Structuur en Soul heel belangrijk zijn.

Vitaliteit op werkvloer

Als u wilt dat de vitaliteit, prestaties en resultaten van uw mensen gaan verbeteren, dan is het goed om hiervoor contact met ons op te nemen. Wij hebben een beproefde aanpak die leidt van verzuimreductie naar duurzame inzetbaarheid. Hier bedoelen we mee dat we de soul, strategie en structuur van uw bedrijf met u doorlopen en stapsgewijs veranderingen aan gaan brengen. We starten voor u een verandertraject, dan we ondersteunen door middel van allerhande workshops. We zijn inzetbaar voor coaching en hebben ook online tools voor u klaarstaan. Zo zorgt u ervoor dat uw mensen weer vitaal op de werkvloer kunnen zijn.

Meer weten over vitaliteit op werkvloer?

Wilt u dat uw mensen straks weer vitaal op de werkvloer actief kunnen zijn? Vital 2 Perform helpt u hier graag bij. Ons bedrijf is opgericht om u te helpen het optimale te halen uit uw mensen, teams en organisaties. Als u wilt dat de prestaties bij uw bedrijf goed zijn, dan is het heel belangrijk om hier de vitaliteit voor te verhogen. Laat ons u helpen om patronen te doorbreken en betere resultaten te bereiken dan ooit tevoren!

Lees meer

Contact

Neem contact met ons op door het invullen van onderstaand contactformulier.

  Simon Peijnenborgh

  Simon Peijnenborgh

  Vital 2 Perform Oprichter
  Ruben Peijnenborgh

  Ruben Peijnenborgh

  Mede-oprichter
  Saskia van Heijningen

  Saskia van Heijningen

  Partner
  Ilse Vooren

  Ilse Vooren

  Partner

  Wat we doen

  Lees meer over wat we doen en bekijk ‘onze oplossingen’. We hebben ook diverse ‘case studies’ op de website staan. En bij ‘onze aanpak’ beschrijven we onze werkwijze.

  • Case studies

   We hebben onze innovatieve diensten aangeboden aan Nederlandse en Engelse klanten in diverse bedrijfstakken en hen geholpen hun performance te verbeteren.

  • Onze aanpak

   We beginnen altijd met een intake, daarna volgt onderzoek en analyse, dan Quick Wins en Big Wins en tot slot volgt de Evaluatie en 1-meting.

  Het laatste nieuws

  Workshop Stress Preventie

  Hoge werkdruk, organisatorische veranderingen, taakonduidelijkheid en…

  EnergyCheck nu ook beschikbaar in Engelstalige versie

  De EnergyCheck is nu ook beschikbaar in het Engels. Met de…