Hoge werkdruk, organisatorische veranderingen, taakonduidelijkheid en conflicten kunnen leiden tot veel stress op de werkvloer. Het kan zelfs leiden tot een burn-out, waardoor medewerkers vaak vele maanden thuis zitten voor herstel.
‘Had ik die burn-out maar zien aankomen bij mijn medewerker, dan had ik het misschien kunnen voorkomen’ is een vaak gehoorde opmerking van managers.
De nieuwe workshop ‘Stress Preventie’ van Vital 2 Perform gaat nader in op deze problematiek en geeft antwoord op vragen zoals:
– hoe kan ik stress signaleren en herkennen bij mijn medewerkers?
– hoe herken ik dat een medewerker tegen een burn-out aanloopt?
– wat zijn de mogelijke oorzaken van stress en burn-out?
– hoe kan ik stress en burn-out voorkomen of in ieder geval verminderen?
– hoe ga ik het gesprek hierover aan met mijn team en individuele medewerkers (dit wordt ook uitgebreid geoefend tijdens de workshop)
Deze nieuwe workshop neemt 1 dagdeel van 4 uur in beslag en is bedoeld voor groepen leidinggevenden van 6-12 personen. De workshop is zowel Nederlands- als Engelstalig beschikbaar. De eerste trainingen zijn bijzonder goed ontvangen bij onze klanten en scoorden gemiddeld een 9.2!
Wil je meer weten over deze workshop? Neem dan contact op met Ruben Peijnenborgh: